AKTUALITY

ZĽAVA 45% na tromlované POLODRAHOKAMY platí do konca apríla 2024!!!

 

Pozrite si naše nové AMETYSTY.

Najnovšie meditatívne a vykladacie Karty vodních chrámů  .
 
Pozrite si krátke videá zaujímavých kariet a kníh na YOUTUBE - videá
 

Aktuality z kamennej predajne, lunárny kalendár a iné informácie sledujte na FB stránke  TARA - poklady pre dušu  heart

alebo na TG kanáli Stíšenie.heart

 

Predajňa

TARA Ezoterika s.r.o.
Konventná 19
811 03 Bratislava
IČO: 47 446 081
DIČ: 2023905631
IČ DPH: SK2023905631

Otváracie hodiny predajne

  • Pondelok - Piatok: 10:00 - 18:00
  • Sobota: 9:00 - 13:00
  • Nedeľa: zatvorené
Mapa

Doprava k nám:

zastávka Hodžovo námestie

  • Autobusy: č.: 83, 84, 93, 147 a 184
  • Trolejbusy: č.: 203, 207, 208 a 212
ZĽAVNENÉ produkty

Heureka

Recenzie od našich zákazníkov:

Heureka.sk - overené hodnotenie obchodu Tara Ezoterika

ČCHI-NEJ-CANG (Mantak Chia)

Novinka

Starý taoistický systém pre detoxikáciu a omladenie vnútorných orgánov: Prináša techniky pre odstránenie prekážok v prúdení energie telom. Obsahuje ilustrované cvičenia pre úľavu od bežných zdravotných ťažkostí, revitalizáciu orgánov, a umožní čitateľom prevziať zodpovednosť za vlastné zdravie a dobrú pohodu.

Predaj skončil

Starý taoistický systém pre detoxikáciu a omladenie vnútorných orgánov: Prináša techniky pre odstránenie prekážok v prúdení energie telom. Obsahuje ilustrované cvičenia pre úľavu od bežných zdravotných ťažkostí, revitalizáciu orgánov, a umožní čitateľom prevziať zodpovednosť za vlastné zdravie a dobrú pohodu.

Zameriava sa na pupočné centrum, kde sa hromadia negatívne emócie, stres a choroby. Taoisti prišli na to, že väčšinu chorôb možno vyliečiť, akonáhle dôjde k uvoľneniu skrytých jedov a negatívnych síl z tela. Vyvinuli umenie čchi-naj-cang na účely recyklácie a transformácie negatívnych energií, ktoré blokujú vnútorné orgány a spôsobujú zauzlenie v bruchu. Čchi-naj-cang uvoľňuje toxíny, zlé emócie a nadmerné teplo alebo teplo, ktoré spôsobujú malfunkciu orgánov. Techniky čchi-naj-cang sa vyvíjali v Ázii v čase, keď bolo k dispozícii len málo lekárov a ľudia museli vedieť, ako sa liečiť sami. Mnohí dnes vykazujú príznaky, ktoré moderná medicína nedokáže liečiť, pretože fyzický pôvod problému nie je ľahké nájsť. Energia negatívnych emócií, stresu a napätia - ktoré sú v dnešnom živote tak bežné - plus následky minulých chorôb sa hromadia v brušným centre, kde spôsobujú energetické blokády a zápchy. Keď k tomu dôjde, všetky životne dôležité funkcie stagnujú a vyvstávajú hŕbu problémov. Vďaka implementácii techník čchi-naj-cang túto stagnáciu odstránite, životne dôležité orgány okolo pupočného centra sa detoxikujú a omladia.

Majster Chia čitateľa učí, ako sa vyhnúť vstrebávaniu negatívnych energií druhých ľudí a prevziať do starostlivosti vlastné zdravie pomocou samoliečebných techník čchi-naj-cang. Predkladá ucelené ilustrované cvičenia, ktorá názorne ukazujú, ako detoxikovať vnútorné orgány a vyčistiť energetické dráhy v celom tele. Zároveň prináša metódy pre vyváženie emócií, zvládanie stresu a pozorovanie tela za účelom rozpoznania, zmiernenia a prevencii chorôb ešte predtým, než začnú predstavovať vážny problém.

Mantak Chia prešiel výcvikom u niekoľkých taoistických majstrov a v roku 1979 založil Systém univerzálneho liečebného Tao. Za svoj život učil a vyškolil desiatky tisíc študentov a inštruktorov z celého sveta. Organizuje každoročné turné po Spojených štátoch, ktorých súčasťou sú workshopy a prednášky. Pôsobí ako riaditeľ výučbových centier Tao Garden Integrative Medicine Health Spa and Resort a Universal Healing Tao v severnom Thajsku a je autorom 33 kníh - medzi tie najznámejšie patrí Tao a liečivá energia, Sexuálna reflexológia v praxi, Taoistický liečebný systém piatich prvkov a bestselery Multiorgazmická žena a Multiorgazmický muž.

Autor Mantak Chia
EAN 9788073365097
ISBN 978-80-7336-509-7
Jazyk česky
Počet strán 250
Rok vydania 2020
Rozmery -
Väzba brožovaná
Vydavateľ Fontána

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo vybavena a dorucena moja objednavka

Overený zákazník,

Rýchle dodanie, tovar zodpovedá popisu

Overený zákazník,

Rychlost,presnost,spolahlivost

Overený zákazník,