AKTUALITY

ZĽAVA 45% na tromlované POLODRAHOKAMY platí do konca apríla 2024!!!

 

Pozrite si naše nové AMETYSTY.

Najnovšie meditatívne a vykladacie Karty vodních chrámů  .
 
Pozrite si krátke videá zaujímavých kariet a kníh na YOUTUBE - videá
 

Aktuality z kamennej predajne, lunárny kalendár a iné informácie sledujte na FB stránke  TARA - poklady pre dušu  heart

alebo na TG kanáli Stíšenie.heart

 

Predajňa

TARA Ezoterika s.r.o.
Konventná 19
811 03 Bratislava
IČO: 47 446 081
DIČ: 2023905631
IČ DPH: SK2023905631

Otváracie hodiny predajne

  • Pondelok - Piatok: 10:00 - 18:00
  • Sobota: 9:00 - 13:00
  • Nedeľa: zatvorené
Mapa

Doprava k nám:

zastávka Hodžovo námestie

  • Autobusy: č.: 83, 84, 93, 147 a 184
  • Trolejbusy: č.: 203, 207, 208 a 212
ZĽAVNENÉ produkty

Heureka

Recenzie od našich zákazníkov:

Heureka.sk - overené hodnotenie obchodu Tara Ezoterika

Šungit pyramída leštená maxi (10 cm)

Väčšia šungitová pyramída vhodná na odtienenie elektrosmogu (wifi, počítače, antény). Dĺžka základne cca 10 x 10 cm,. Okruh pôsobenia tejto pyramídy je cca 8 m. Pyramída zo šungitu, je spoľahlivý štít proti geopatogénnym vplyvom, ktoré vznikajú v prírode z nevyjasnených geologických príčin. Pyramída zo šungitu je jeden z najefektívnejších prostriedkov proti pôsobeniu elektrosmogu, čo sa prejavuje zdravotnými problémami, ako napr.: neurčitá bolesť hlavy, slabosť, nevoľnosť, apatia atď. Je schopná zmenšiť negatívny vplyv okolia, odrážať a neutralizovať pôsobenie geopatogénnych zón.

Predaj skončil

Väčšia šungitová pyramída vhodná na odtienenie elektrosmogu( wifi, počítače, antény). Dĺžka základne cca 8 cm, výška cca 5 cm. Okruh pôsobenia tejto pyramídy je cca 4 m.

Pyramída zo šungitu, je spoľahlivý štít proti geopatogénnym vplyvom, ktoré vznikajú v prírode z nevyjasnených geologických príčin. Keď je človek denne vystavený vplyvu týchto geopatogénnych zón, jeho organizmus je oslabovaný, čo sa prejavuje zdravotnými problémami, ako napr.: neurčitá bolesť hlavy, slabosť, nevoľnosť, apatia atď.

V celkovom výsledku sa oslabuje imunitný systém, objavuje sa disharmónia organizmu. Pyramída zo šungitu je jeden z najefektívnejších prostriedkov proti geopatogénnym vplyvom. Je schopná zmenšiť negatívny vplyv okolia, odrážať a neutralizovať pôsobenie geopatogénnych zón.

U človeka, ktorý sa nachádza v blízkosti pyramídy, sa zvyšuje imunita, zlepšuje sa celkový stav, odstraňuje sa nervové napätie, bolesti hlavy, nespavosť a zvyšuje sa celkové uvoľnenie organizmu. Pyramída je schopná odtieniť elektromagnetické pole rôznych domácich i priemyselných elektrospotrebičov, napr. TV, PC, mikrovlnná rúra a i.

Pre efektívne pôsobenie pyramídy je dôležitá jej orientácia podľa svetových strán. Jedna strana základne musí byť orientovaná v smere S>J. Na umiestnenie pyramídy sa odporúča miesto, kde trávite viac ako hodinu denne – vedľa postele, písacieho stola, počítača alebo kuchyni. Pyramída má byť umiestnená vo výške hlavy / nie na podlahe / a na vzdialenosť nie väčšiu ako 50cm.

Napr., pyramída môže byť umiestnená medzi vami a PC či TV alebo inými zdrojmi elektromagnetického žiarenia. Umiestnenie pyramídy v kancelárskych priestoroch celkovo harmonizuje pracovnú atmosféru.

U ľudí mizne nervozita, nespokojnosť, napätie a zvyšuje sa výkonnosť. Pyramída umiestnená pri lôžku chorého mu bude dodávať vnútornú energiu, čím sa zrýchli doba uzdravenia.

Pyramída postavená na písacom stole študenta alebo školáka pomáha lepšie sa sústrediť a rýchlejšie vyriešiť úlohy. Odporúča sa vyniesť pyramídu 1x za 2 až 3 týždne von a ponechať ju tam minimálne 1 hodinu. Na jej očistenie a regeneráciu ochranných vlastností. Do väčších priestorov sa odporúča umiestniť väčšie pyramídy /min.8x8cm/ alebo skombinovať niekoľko menších.

 

Krajina pôvodu: Karélia, Rusko. Dodávame s podrobným návodom na použitie.

 

Koľko percent uhlíka obsahuje Šungit?

Liečivé účinky - pohlcuje elektrosmog- neutralizuje geopatogénne zóny- energeticky očisťuje kamene a rôzne šperky- šungitová voda mierni astmu, anémiu, gastritídu, diabetes, alergie rôznych druhov, posilní
Krajina pôvodu Rusko (Karélia)
Čakra 1.-základná
Spôsob používania - prikladanie na telo- šungitová voda- položenie do priestoru
Hmotnosť cca 320 g.
Rozmery cca 8 x 8 x 6 cm.

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle dodanie, tovar zodpovedá popisu

Overený zákazník,

Rychlost,presnost,spolahlivost

Overený zákazník,

Rýchle vybavenie objednávky

Overený zákazník,