AKTUALITY

ZĽAVA 45% na tromlované POLODRAHOKAMY platí do konca apríla 2024!!!

 

Pozrite si naše nové AMETYSTY.

Najnovšie meditatívne a vykladacie Karty vodních chrámů  .
 
Pozrite si krátke videá zaujímavých kariet a kníh na YOUTUBE - videá
 

Aktuality z kamennej predajne, lunárny kalendár a iné informácie sledujte na FB stránke  TARA - poklady pre dušu  heart

alebo na TG kanáli Stíšenie.heart

 

Predajňa

TARA Ezoterika s.r.o.
Konventná 19
811 03 Bratislava
IČO: 47 446 081
DIČ: 2023905631
IČ DPH: SK2023905631

Otváracie hodiny predajne

  • Pondelok - Piatok: 10:00 - 18:00
  • Sobota: 9:00 - 13:00
  • Nedeľa: zatvorené
Mapa

Doprava k nám:

zastávka Hodžovo námestie

  • Autobusy: č.: 83, 84, 93, 147 a 184
  • Trolejbusy: č.: 203, 207, 208 a 212
ZĽAVNENÉ produkty

Heureka

Recenzie od našich zákazníkov:

Heureka.sk - overené hodnotenie obchodu Tara Ezoterika

Strážní Andělé - Knižka a 36 vykladacích kariet (Debbie Malone, Amalia I. Chitulescu)

Strážni anjeli - knižka a 36 vykladacích kariet vo veľkom formáte od autoriek Debbie Malone a Amalia I. Chitulescu. Vždy ste v bezpečí a Váš anjel strážny má na srdci Vaše najlepšie záujmy. Objavte tieto vykladacie karty od austrálskej spiritualistky roku Debbie Malone, ktoré obsahujú krásnu kolekciu 36 anjelov. Verte!

Predaj skončil

STRÁŽNÍ ANDĚLÉ (Strážni anjeli) - Knižka a 36 vykladacích karet vo veľkom formáte od autoriek Debbie Malone a ilustrátorky Amalia I. Chitulescu. Český jazyk.

Váš strážny anjel sa vo chvíli Vašeho počatia rozhodol, že Vás bude chrániť. Spoločne s týmito kartami získate nové vedenie a zažijete víťazstvo, cesty aj výzvy. Buďte trpezlivý a otvorení voči vedeniu, ktoré dostávate zhora. Vždy ste v bezpečí a Váš anjel strážny má na srdci Vaše najlepšie záujmy a Vaše najväčšie dobro! Verte! Buďte trpezlivý a otvorte sa vedeniu, ktoré Vám je dané zhora.

Vykladacie karty od austrálskej spiritualistky roku Debbie Malone obsahujú krásnu kolekciu 36 anjelov. Pomôžu Vám riešiť rôzne problémy a situácie vo Vašom živote.

Debbie Malone zo Sydney je uznávanou a vysoko rešpektovanou spiritualistkou, expertkou v psychometrií a jasnovidným médiom. Pravidelne sa objavuje v rozhovoroch v tlači, televízií a rozhlase a súčasne vykonáva súkromné čítanie a workshopy ako sa naladiť na duchovný svet. Amalia I. Chitulescu je ilustrátorka z Rumunska, samouk v digitálnej počítačovej tvorbe, ktorú si sama Debbie zvolila pre tvorbu týchto kariet. Jej tvorba sa vyznačuje silnejším kontrastom svetla a tieňa. Rada používa dramatické a okázalé motívy, ktorými vytvára surrealistický svet, so stále rozpoznateľnými prvkami realistických prvkov. Kombinuje fotografiu s digitálne vytvorenými obrazmi. Výsledkom je snový svet plný priesvitných, mesačných farieb, tajuplných postáv a priezračných tvári.

KARTY sú navrhnuté tak , aby Vám pomohli prijímať duchovné vedenie a inšpiráciu od anjelov, ktorí existujú v duchovnej sfére anjelských ríši. Každá karta je vedená priamo anjelmi a je určená pre konkrétny cieľ, s ktorým vo svojom každodennom živote potrebujete pomôcť.

Zasvätenie kariet :

Úplne nový balíček kariet má neutrálnu energiu. Pred tým ako s kartami a svojimi anjelmi začnete pracovať, doporučujeme, aby ste sa uvolnili a spravili meditačné zasvetenie, čím nastolíte vedomé silné spojenie madzi Vami a Vašimi anjelmi.

Otvorte krabičku, vyberte karty a prezrite si posolstvá na kartách. Pohodlne sa posadte a podržte karty pred srdcom a zatvorte oči. Tri krát sa zhlboka nadýchnite. Pri prvom vydýchnete všetky negatívne myšlienky a obavy. S druhým nádychom vdýchnite svetlo a predstavte si, ako Vás Vaši anjeli obklopili. Pri treťom nádychu si predstavíte, ako Vaši anjeli rozopstierajú svoje krídla, aby tak dali na javo spojenie medzi Vami.

Potichu požiadajte svojich anjelov, nech Vás kontaktujú prostredníctvom kariet. Dajte im na vedomie , že používaním kariet hľadáte ich vedenie a vysvetlenie.

Rozmery kariet: 14 x 9,5 cm.

KAŽDÁ KARTA nesie pozitívnu afirmáciu a správum, ktorá Vás bude inšpirovať každý deň! :)

 

Autor Debbie Malone, Amalia I. Chitulescu
Rok vydania 2018
Vydavateľ Omega
Väzba brožovaná
Počet strán 88
Jazyk český
EAN 9788073909659

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle dodanie, tovar zodpovedá popisu

Overený zákazník,

Rychlost,presnost,spolahlivost

Overený zákazník,

Rýchle vybavenie objednávky

Overený zákazník,