AKTUALITY
Najnovšie meditatívne a vykladacie Karty vodních chrámů  .
 
Pozrite si krátke videá zaujímavých kariet a kníh na YOUTUBE - videá
 

Aktuality z kamennej predajne, lunárny kalendár a iné informácie sledujte na FB stránke  TARA - poklady pre dušu  heart

alebo na TG kanáli Stíšenie.heart

 

Predajňa

TARA Ezoterika s.r.o.
Konventná 19
811 03 Bratislava
IČO: 47 446 081
DIČ: 2023905631
IČ DPH: SK2023905631

Otváracie hodiny predajne

  • Pondelok - Piatok: 10:00 - 18:00
  • Sobota: 9:00 - 13:00
  • Nedeľa: zatvorené
Mapa

Doprava k nám:

zastávka Hodžovo námestie

  • Autobusy: č.: 83, 84, 93, 147 a 184
  • Trolejbusy: č.: 203, 207, 208 a 212
ZĽAVNENÉ produkty

Heureka

Recenzie od našich zákazníkov:

Heureka.sk - overené hodnotenie obchodu Tara Ezoterika

Pamäťový kód (Alexander Loyd)

Citadella | Knihy a karty | Kód: 11818-13433

Kniha Pamäťový kód - Desaťminútové riešenie ako uzdraviť Váš život pomocou pamäťového inžinierstva od autora Alexander Loyd, ktorý vydal medzinárodné bestsellery ako Liečebný kód a Kód lásky. Dr. Alexander Loyd strávil roky štúdiom pamäťového inžinierstva, procesu preprogramovania konotácií pamäti a v širšom slova zmysle dopadu, ktorý pamäť má.

Dostupnosť
Skladom
13,90 €
12,64 € bez DPH

Kniha Pamäťový kód - Desaťminútové riešenie ako uzdraviť Váš život pomocou pamäťového inžinierstva od autora Alexander Loyd.

Rok vydania: 2020. Jazyk: slovenský.

Nastala éra pamäťového inžinierstva.
Autor medzinárodných bestsellerov Dr. Alexander Loyd ponúka radikálne nový prístup k bdelej pozornosti, liečeniu a budovaniu emocionálnej sily.
Všetko, čo robíme, to dobré i zlé, je informované našimi spomienkami alebo, presnejšie, tým, čo si z tých spomienok berieme. Najnovší výskum ukazuje, že geneticky nám môžu byť odovzdávané dokonca aj traumatizujúce spomienky minulých generácií.

Už viac ako sto rokov psychológov fascinuje, ako nami akumulované spomienky ovplyvňujú našu schopnosť dosiahnuť život, aký si želáme. Až doteraz však nejestvoval spôsob, ako prepísať lekcie minulosti, aby sme mali lepšiu budúcnosť.

Autor medzinárodných bestsellerov Liečebný kód a Kód lásky Dr. Alexander Loyd strávil roky štúdiom pamäťového inžinierstva, procesu preprogramovania konotácií pamäti a v širšom slova zmysle dopadu, ktorý pamäť má. V knihe Pamäťový kód uvádza Dr. Loyd pozoruhodné zistenia o vzťahu, ktorý majú naše spomienky s naším pocitom seba, sebadôverou a naším správaním. Ak dokážeme zmeniť bo,lestivé asociácie na pozitívne, môžeme rozpustiť myšlienky, emócie, presvedčenia a spôsoby správania, ktoré možno vedú k takým problémom, ako sú prejedanie, užívanie návykových látok alebo voľby zlého životného štýlu.

Kniha Pamäťový kód obsahuje nástroje vytvorené Dr. Loydom na prerušenie cyklu bolesti, stagnácie a frustrácie, ktorý nám bráni byť svojím najlepším ja. Už desať minúť techník pamäťového inžinierstva dokáže odstrániť neviditeľné bariéry, ktoré vám bránia v živote, aký si želáte. Ak sa usilujete dosiahnuť nejakú trvalú, pozitívnu zmenu v akejkoľvek oblasti svojho života, táto kniha vám pomôže diagnostikovať skutočný zdroj problému a vyriešiť ho nadobro.

DR. ALEXANDER LOYD, PhD, ND je autor medzinárodných bestsellerov Kód lásky a Liečebný kód. Vystupoval v živom vysielaní správ NBC, ABC, CBS, Fox a PBS ako odborník na liečbu zdrojových problémov chorôb a ochorení. Dr. Loyd prednáša po celom svete a vybudoval najväčšiu celoživotnú liečebnú prax na svete, s desiatkami tisíc klientov vo všetkých päťdesiatich štátoch USA a 172 krajinách sveta (ktorých stále pribúda). Jeho knihy sa stali najväčšími bestsellermi v siedmich krajinách a v dvadsiatich dvoch krajinách sa umiestnili v prvej desiatke najpredávanejších kníh. So svojom manželkou Hope a synmi Harrym a Georgeom žije v Tennessee.

 

 

 

Rok vydania 2020
Jazyk slovenský
Autor Alexander Loyd
Vydavateľ Citadella
EAN 9788081821554
Väzba brožovaná
Počet strán 304
Hmotnosť 270g

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Sklad 11818-13433 1

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle vybavenie objednávky

Overený zákazník,

Veľmi oceňujem osobitný prístup ku zákazníkovi, určite objednám znovu

Overený zákazník,

Krasne sviečky

Overený zákazník,