AKTUALITY
Najnovšie meditatívne a vykladacie Karty vodních chrámů  .
 
Pozrite si krátke videá zaujímavých kariet a kníh na YOUTUBE - videá
 

Aktuality z kamennej predajne, lunárny kalendár a iné informácie sledujte na FB stránke  TARA - poklady pre dušu  heart

alebo na TG kanáli Stíšenie.heart

 

Predajňa

TARA Ezoterika s.r.o.
Konventná 19
811 03 Bratislava
IČO: 47 446 081
DIČ: 2023905631
IČ DPH: SK2023905631

Otváracie hodiny predajne

  • Pondelok - Piatok: 10:00 - 18:00
  • Sobota: 9:00 - 13:00
  • Nedeľa: zatvorené
Mapa

Doprava k nám:

zastávka Hodžovo námestie

  • Autobusy: č.: 83, 84, 93, 147 a 184
  • Trolejbusy: č.: 203, 207, 208 a 212
ZĽAVNENÉ produkty

Heureka

Recenzie od našich zákazníkov:

Heureka.sk - overené hodnotenie obchodu Tara Ezoterika

Komunikácia s druhou stranou - Kurz meditácie (Sue Dhaibi)

Kniha Komunikácia s druhou stranou - Kurz meditácie od autorky Sue Dhaibi. Jazyk: slovenský. Rok vydania: 2020.

Predaj skončil

Kniha Komunikácia s druhou stranou - Kurz meditácie od autorky Sue Dhaibi. Jazyk: slovenský. Rok vydania: 2020.

Vyrástla som v okolí, ktoré tvrdilo, že neexistuje nič iba život, ktorý žijeme tu a teraz. Keď som mala približne päť rokov a začala som postupne vnímať veľkosť straty svojho otca, bola pre mňa predstava, že sa ma nikdy ani náznakom nedotkne, nehovoriac o tom, že nikdy nebudem môcť spoznať jeho intelekt, neobyčajne frustrujúca a smutná. Tieto myšlienky ma trápili a položili základy môjmu rozhodnutiu, že sa predsa len otca vydám hľadať. Približne v tom období som potom mala aj svoj prvý pravdivý sen. Že to bol taký sen, som si, ako aj pri mnohých ďalších snoch, zatiaľ neuvedomovala. Ani po čase som ten sen nevedela dostať z hlavy, hoci jeho obsah bol úplne obyčajný. Bola to len iná verzia mojej podobizne. Vtedy som netušila, že som videla moje asi o sedem rokov staršie ja. Vyjavilo sa to, až keď som ako dvanásťročná bola na návšteve u španielskych rodičov môjho zosnulého otca. Zrkadlo, do ktorého som sa pozerala, všetko navlas zodpovedalo tomu, čo som videla pred rokmi vo svojom sne. V hlave mi hučalo a na chvíľu mi zostalo ťažko. Odvtedy som sa naplno oddala parapsychológii.

Mediácia nie je mysteriózna. Nie je to dar, ktorý buď máte alebo nie. Má jasné pravidlá, a tie sa môže každý z nás naučiť! tvrdí autorka tejto knihy Sue Dhaibi, ktorá ako médium sprostredkúva kontakt medzi naším pozemským svetom a tými na druhom brehu. Veľmi sympatickým a znalým spôsobom ukazuje, že nadviazať kontakt so zosnulými môže byť úplne prirodzené a dokáže to každý. Treba mať len dobrú techniku, trochu praxe a uvedomovať si vlastné limity. Vďaka tejto knihe plnej komplexných rád a cvičení sa naučíte vnímať svoje vlastné spojenie s duchovným svetom a využívať ho pre dobro seba i ostatných. Dokážete sa znovu stretnúť so svojimi milovanými a získať od nich do života cenné rady, útechu a pomoc.

O autorke: Sue Dhaibi, mladú autorku knihy Komunikácia s druhou stranou, už od detstva fascinoval neviditeľný svet, hoci spočiatku netušila, že dar schopnosti komunikovať so zosnulými sa v ich rodine dedí už celé generácie. Jej dedko mal vrodený šiesty zmysel a počas španielskej občianskej vojny intuitívne cítil, kedy bolo treba presunúť jednotky na iné miesto, aby sa predišlo nebezpečenstvu. Autorkin strýko, otcov brat, sa zasa venoval metódam duchovného liečenia, bol médiom a mal vzácnu schopnosť nájsť nezvestných. Keď si svoje danosti Sue Dhaibi uvedomila, začala ich rozvíjať a absolvovala intenzívne viacročné vzdelávanie ako médium. Dnes mediáciu vyučuje sebe vlastným nekonvenčným štýlom a už vyše pätnásť rokov odovzdáva svoje skúsenosti účastníkom úspešných mediačných vzdelávacích programov doma i v zahraničí. Hovorí plynule piatimi jazykmi a žije v Berne

Autor Sue Dhaibi
Jazyk slovenský
Rok vydania 2020
Väzba brožovaná
Vydavateľ Citadella
EAN 9788081821486
Počet strán 240

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle vybavenie objednávky

Overený zákazník,

Veľmi oceňujem osobitný prístup ku zákazníkovi, určite objednám znovu

Overený zákazník,

Krasne sviečky

Overený zákazník,