AKTUALITY

ZĽAVA 45% na tromlované POLODRAHOKAMY platí do konca apríla 2024!!!

 

Pozrite si naše nové AMETYSTY.

Najnovšie meditatívne a vykladacie Karty vodních chrámů  .
 
Pozrite si krátke videá zaujímavých kariet a kníh na YOUTUBE - videá
 

Aktuality z kamennej predajne, lunárny kalendár a iné informácie sledujte na FB stránke  TARA - poklady pre dušu  heart

alebo na TG kanáli Stíšenie.heart

 

Predajňa

TARA Ezoterika s.r.o.
Konventná 19
811 03 Bratislava
IČO: 47 446 081
DIČ: 2023905631
IČ DPH: SK2023905631

Otváracie hodiny predajne

  • Pondelok - Piatok: 10:00 - 18:00
  • Sobota: 9:00 - 13:00
  • Nedeľa: zatvorené
Mapa

Doprava k nám:

zastávka Hodžovo námestie

  • Autobusy: č.: 83, 84, 93, 147 a 184
  • Trolejbusy: č.: 203, 207, 208 a 212
ZĽAVNENÉ produkty

Heureka

Recenzie od našich zákazníkov:

Heureka.sk - overené hodnotenie obchodu Tara Ezoterika

I Can Academy Motivačný diár 2020

I Can Academy Motivačný diár 2020. Začnite konať! V krásnom podaní diár na rok 2020. Ak chcete zlepšiť či zmeniť nejakú oblasť života, musí Vaše myslenie spolupracovať s konaním.

Predaj skončil

I Can Academy Motivačný diár 2020. Začnite konať!

Pevná väzba. Počet strán: 368. Rok vydania: 2019. Vydavateľstvo:  I Can Academy. Jazyk: slovenský.

Väčšina ľudí chce myslieť pozitívne, no nekoná. Vedia, čo by mali robiť, ale nepretaví sa to do činnosti. Hneď na začiatku vám chcem preto povedať: Nestačí myslieť pozitívne a rovnako nestačí len konať bez správneho nastavenia mysle.
Ak chcete zlepšiť či zmeniť nejakú oblasť života, musí Vaše myslenie spolupracovať s konaním.
Čo je nové v Motivačnom diári na rok 2020?
Viac miesta na každý deň. Každému pracovnému dňu je venovaná polovica strany, aby ste mali ostatok miesta na všetky vaše úlohy, stretnutia a poznámky.
4 oblasti životaV živote je dôležité udržiavať rovnováhu medzi viacerými oblasťami.Motivačný diár od I Can Academy vám poskytne miesto až na 4 roly alebo oblasti života.
Mesačné, týždenné a denné ciele. Nové rozloženie strán mesiaca a týždňa vám umožní určiť si najdôležitejšie ciele mesiacaa tie rozdeliť na menšie týždenné ciele a denné úlohy. Nová témaZačnite konať je hlavnou témou diára 2020. Všetky cvičenia sú prispôsobené tak,aby vás podporili v činnosti, pretože keď zmeníte nielen svoje myslenie, ale aj svoje konanie,vtedy sa dostavia lepšie výsledky.

Ako funguje I Can Academy Motivačný diár 2020:
Tento diár Vám pomôže dostať obe časti do harmónie a hlavne začať konať na základe toho, čo si myslíte a čo už viete. Potom začnete vidieť vo svojom živote skutočné zmeny.

1. Praktické cvičenia každý mesiac.Vždy na začiatku mesiaca nájdete jedno praktické cvičenie, ktoré vám pomôže nielen myslieť pozitívne a veriť si, ale hlavne, pustiť sa do činnosti, pretože väčšina ľudí stroskotá pri tom, že nekoná.

2. Život v rovnováhe.Každý z nás má viac dôležitých oblastí života a zastáva rôzne roly. Tento diár Vám poskytne priestor na 4 oblasti života, v ktorých si môžete plánovať svoje aktivity.

3. Plánovanie skutočných činov. Naučíte sa pozrieť sa na svoje aktivity z nadhľadu a definovať si mesačné ciele. Tie potom rozmeníte na menšie týždenné ciele a denné úlohy. Budete teda jasne vidieť a cítiť, ako postupujete tam, kam chcete.

4. Pozitívne nastavenie mysle. Hneď v prvom mesačnom cvičení sa pozriete na vašu skutočnú vnútornú motiváciu. Zároveň vás budú počas roka podporovať inšpirujúce citáty a otázky týždňa, ktoré vám pomôžu hľadať ponaučenie v každej udalosti.

5. Nové zvyky. Veľké životné zmeny začínajú malými zmenami správania a myslenia. Vypestujte si nové zvyky a sledujte v I Can Academy Motivačnom diári 2020, ako ich každý deň plníte.

6. Kto dáva, dostáva. Najviac sa naučíte vtedy, keď niekoho vy sami učíte. Tento princíp využijeme v diári. Budete spolupracovať s Väčšina ľudí chce myslieť pozitívne, no nekoná. Vedia, čo by mali robiť, ale nepretaví sa to do činnosti. Hneď na začiatku vám chcem preto povedať:Nestačí myslieť pozitívne a rovnako nestačí len konať bez správneho nastavenia mysle.

Ak chcete zlepšiť či zmeniť nejakú oblasť života, musí vaše myslenie spolupracovať s konaním.

Čo je nové v Motivačnom diári na rok 2020?

Viac miesta na každý deňKaždému pracovnému dňu je venovaná polovica strany, aby ste mali dostatok miesta na všetky vaše úlohy, stretnutia a poznámky.

4 oblasti životaV živote je dôležité udržiavať rovnováhu medzi viacerými oblasťami.Motivačný diár od I Can Academy vám poskytne miesto až na 4 roly alebo oblasti života.

Mesačné, týždenné a denné cieleNové rozloženie strán mesiaca a týždňa vám umožní určiť si najdôležitejšie ciele mesiacaa tie rozdeliť na menšie týždenné ciele a denné úlohy.

Nová témaZačnite konať je hlavnou témou diára 2020. Všetky cvičenia sú prispôsobené tak,aby vás podporili v činnosti, pretože keď zmeníte nielen svoje myslenie, ale aj svoje konanie,vtedy sa dostavia lepšie výsledky.


Ako funguje I Can Academy Motivačný diár 2020

Tento diár vám pomôže dostať obe časti do harmónie a hlavne začať konať na základe toho, čo si myslíte a čo už viete. Potom začnete vidieť vo svojom živote skutočné zmeny.

1. Praktické cvičenia každý mesiac.Vždy na začiatku mesiaca nájdete jedno praktické cvičenie, ktoré vám pomôže nielen myslieť pozitívne a veriť si, ale hlavne, pustiť sa do činnosti, pretože väčšina ľudí stroskotá pri tom, že nekoná.

2. Život v rovnováhe.Každý z nás má viac dôležitých oblastí života a zastáva rôzne roly. Tento diár vám poskytne priestor na 4 oblasti života, v ktorých si môžete plánovať svoje aktivity.

3. Plánovanie skutočných činov.Naučíte sa pozrieť sa na svoje aktivity z nadhľadu a definovať si mesačné ciele. Tie potom rozmeníte na menšie týždenné ciele a denné úlohy. Budete teda jasne vidieť a cítiť, ako postupujete tam, kam chcete.

4. Pozitívne nastavenie mysle.Hneď v prvom mesačnom cvičení sa pozriete na vašu skutočnú vnútornú motiváciu. Zároveň vás budú počas roka podporovať inšpirujúce citáty a otázky týždňa, ktoré vám pomôžu hľadať ponaučenie v každej udalosti.

5. Nové zvyky.Veľké životné zmeny začínajú malými zmenami správania a myslenia. Vypestujte si nové zvyky a sledujte v I Can Academy Motivačnom diári 2020, ako ich každý deň plníte.

6. Kto dáva, dostáva.Najviac sa naučíte vtedy, keď niekoho vy sami učíte. Tento princíp využijeme v diári. Budete spolupracovať s Vaším podporným partnerom a vzájomne si pomáhať počas celého roka.


Čo nájdete v I Can Academy Motivačnom diári 2020:
*12 cvičení, ktoré vám pomôžu nielen nastaviť myslenie na úspech, ale aj začať konať.
*Gumičku na zatváranie.
*Inšpirujúce citáty pre vašu motiváciu.
*Otázky, ktoré zamerajú vašu pozornosť na pozitívne udalosti v živote, pretože vo všetkom sa dá nájsť niečo prospešné.
*Miesto až na 4 oblasti života a stanovenie cieľov v nich.
*Sledovanie nových úspešných zvykov, pretože veľké zmeny začínajú malými krokmi.
*Priestor na dennú vďačnosť, aby ste začali každý deň pozitívnou myšlienkou.
*Strany na vaše úspechy, ktoré fungujú ako skvelý budovateľ sebavedomia.
*Miesto pre 101 cieľov, aby ste začali myslieť vo veľkom.
*Ročný plánovač, v ktorom uvidíte pol roka prehľadne na jednej dvojstrane.
*Štátne sviatky, školské prázdniny, kalendár menín.
*Mesačné fázy pre tých, ktorí sa podľa nich chcú riadiť.
*Miesto na poznámky, nápady a inšpirácie, obľúbené citáty.
*Priestor na zapísanie termínov a každodenných poznámok. Jednému dňu je venovaná polovica strany.
*Vstup do I Can Diár komunity. aším podporným partnerom a vzájomne si pomáhať počas celého roka.


 

Rok vydania 2019
Jazyk slovenský

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle dodanie, tovar zodpovedá popisu

Overený zákazník,

Rychlost,presnost,spolahlivost

Overený zákazník,

Rýchle vybavenie objednávky

Overený zákazník,