AKTUALITY

ZĽAVA 45% na tromlované POLODRAHOKAMY platí do konca apríla 2024!!!

 

Pozrite si naše nové AMETYSTY.

Najnovšie meditatívne a vykladacie Karty vodních chrámů  .
 
Pozrite si krátke videá zaujímavých kariet a kníh na YOUTUBE - videá
 

Aktuality z kamennej predajne, lunárny kalendár a iné informácie sledujte na FB stránke  TARA - poklady pre dušu  heart

alebo na TG kanáli Stíšenie.heart

 

Predajňa

TARA Ezoterika s.r.o.
Konventná 19
811 03 Bratislava
IČO: 47 446 081
DIČ: 2023905631
IČ DPH: SK2023905631

Otváracie hodiny predajne

  • Pondelok - Piatok: 10:00 - 18:00
  • Sobota: 9:00 - 13:00
  • Nedeľa: zatvorené
Mapa

Doprava k nám:

zastávka Hodžovo námestie

  • Autobusy: č.: 83, 84, 93, 147 a 184
  • Trolejbusy: č.: 203, 207, 208 a 212
ZĽAVNENÉ produkty

Heureka

Recenzie od našich zákazníkov:

Heureka.sk - overené hodnotenie obchodu Tara Ezoterika

CD Resonating colour (Neil H)

CD Resonating colour - Rezonujúce farby CD od autora Neil H. 7 liečivých skladieb pre odblokovanie, harmonizáciu a uzdravenie 7 základných čakier CD "Súznenie farieb" je ďalším pokračovaním veľmi obľúbeného hudobného cyklu "SÚZNENIE" autora Neila H, ktorého myšlienkou je hlboký súzvuk poslucháčov s liečivými vibráciami zvuku. Tento album sa zameriava na farby, ktoré v harmónii s kompozíciou rezonujú so siedmimi základnými čakrami. Pokojná, veľmi jemná a zároveň hlboká hudba ich bude postupne odblokovávať, harmonizovať, prečisťovať a uzdravovať až k dokonalej rezonancii s nimi. Obal albumu tvorí umelecké dielo "Farby života" od maliarky a terapeutky Laury Cooper.

Predaj skončil

CD Resonating colour - Rezonujúce farby CD od autora Neil H.

7 liečivých skladieb pre odblokovanie, harmonizáciu a uzdravenie 7 základných čakier CD "Súznenie farieb" je ďalším pokračovaním veľmi obľúbeného hudobného cyklu "SÚZNENIE" autora Neila H. ( predchádzajúce CD "Súznenie s planétami", CD "Súznenie s anjelmi"), ktorého myšlienkou je hlboký súzvuk poslucháčov s liečivými vibráciami zvuku. Tento album sa zameriava na farby, ktoré v harmónii s kompozíciou rezonujú so siedmimi základnými čakrami...

počnúc červenou koreňovou čakrou, postupne až po fialovú Božskú korunnú čakru. Úvodná skladba "Červená" prináša prekrásne tóny indiánskej flauty Toma Brennana, ktoré dokonale spájajú s energiou Zeme tak dôležitú pre správne fungovanie koreňovej čakry. S každou ďalšou skladbou budete plynulo stúpať po jednotlivých čakrách vyššie a vyššie…

Pokojná, veľmi jemná a zároveň hlboká hudba ich bude postupne odblokovávať, harmonizovať, prečisťovať a uzdravovať až k dokonalej rezonancii s nimi.

Obal albumu tvorí umelecké dielo "Farby života" od maliarky a terapeutky Laury Cooper, ktorá ho maľovala na základe svojich pocitov pri počúvaní dokončenej zvukovej kompozície. Toto skvelé CD s celkovou dĺžkou 73 minút, určené ako pre meditáciu tak pre všetky typy alternatívnych terapií, si veľmi obľúbite. 

1. skladba - Červená farba - odblokováva, harmonizuje a uzdravuje Koreňovú čakru ( jej zablokovanie spôsobuje nedostatok fyzickej, duševnej a duchovnej energie )

2. skladba - Oranžová farba - odblokováva, harmonizuje a uzdravuje Sakrálnu čakru ( jej zablokovanie spôsobuje sexuálne problémy, potláčanie emócií, problémy v medziľudských vzťahoch a obmedzuje tvorivé schopnosti )

3. skladba - Žltá farba - odblokováva, harmonizuje a uzdravuje Solar plexus čakru ( jej zablokovanie spôsobuje negatívne myslenie, nedostatok vôle, potlačenie osobnosti, stratu odvahy a vytváranie falošných predstáv )

4. skladba - Zelená farba - odblokováva, harmonizuje a uzdravuje Srdcovú čakru ( jej zablokovanie spôsobuje neschopnosť dávať aj prijímať lásku, potláča sebalásku a znemožňuje vytváranie vzťahov s druhými ľuďmi )

5. skladba - Modrá farba - odblokováva, harmonizuje a uzdravuje Krčnú čakru ( jej zablokovanie spôsobuje problémy v komunikácii s okolím a vady reči )

6. skladba - Indigová farba - odblokováva, harmonizuje a uzdravuje Čelnú čakru ( jej zablokovanie spôsobuje stratu intuície, povrchné myšlienky a duchovnú prázdnotu )

7. skladba - Fialová farba - odblokováva, harmonizuje a uzdravuje Korunnú čakru ( jej zablokovanie spôsobuje duševnú únavu, disharmóniu, depresie, pocity strachu a odcudzenia )

Zvuková rezonančná cesta inšpirovaná spektrom farieb.

Ukážky:

1. RED

2. ORANGE

3. YELLOW

4. GREEN

5. BLUE

6. INDIGO

7. PURPLE

Autor Neil H
Formát CD
Počet stôp 7 piesni, 73 min celkové trvanie
Zoznam stôp 1. RED 2. ORANGE 3. YELLOW 4. GREEN 5. BLUE 6. INDIGO 7. PURPLE
Rok vydania 2019

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle dodanie, tovar zodpovedá popisu

Overený zákazník,

Rychlost,presnost,spolahlivost

Overený zákazník,

Rýchle vybavenie objednávky

Overený zákazník,