AKTUALITY
Najnovšie meditatívne a vykladacie Karty vodních chrámů  .
 
Pozrite si krátke videá zaujímavých kariet a kníh na YOUTUBE - videá
 

Aktuality z kamennej predajne, lunárny kalendár a iné informácie sledujte na FB stránke  TARA - poklady pre dušu  heart

alebo na TG kanáli Stíšenie.heart

 

Predajňa

TARA Ezoterika s.r.o.
Konventná 19
811 03 Bratislava
IČO: 47 446 081
DIČ: 2023905631
IČ DPH: SK2023905631

Otváracie hodiny predajne

  • Pondelok - Piatok: 10:00 - 18:00
  • Sobota: 9:00 - 13:00
  • Nedeľa: zatvorené
Mapa

Doprava k nám:

zastávka Hodžovo námestie

  • Autobusy: č.: 83, 84, 93, 147 a 184
  • Trolejbusy: č.: 203, 207, 208 a 212
ZĽAVNENÉ produkty

Heureka

Recenzie od našich zákazníkov:

Heureka.sk - overené hodnotenie obchodu Tara Ezoterika

Čarování pro pokročilé, jak zlepšit své čarodějnické dovednosti (Michael Furie)

Fontána | Knihy - Hermetizmus, mágia | Kód: 12794-14401

Ak máte čarodejnícke začiatky už za sebou, táto kniha vám pomôže posunúť vaše magické praktiky na vyššiu úroveň. Je rozdelená do troch častí: prvá sa zaoberá teóriou čarodejníctva, druhá čarodejníckymi praktikami a v tretej nájdete prísady a receptúry olejov a kadidiel. Praktická časť zahŕňa konkrétne techniky a kúzla ochrannej a obrannej mágie, liečebné a posilňujúce techniky, rozvoj mimozmyslových schopností, veštenia a samozrejme kúzla priťahujúce lásku a peniaze. Priblížia vám aj menej používané postupy, napríklad vysielanie éterických úponkov, vytváranie „nočného služobníka“ či mágiu počasia, ktorá je často považovaná za tabu.V českom jazyku. Rok vydania 2022.Počet strán 320. Brožovaná.

Dostupnosť
Momentálne nedostupné
20,79 €
18,90 € bez DPH

Anotace

„Všezahrnující, ucelený, ale snadno stravitelný přehled čarodějnické teorie a praktik včetně řady užitečných receptů a rituálů.“

— Raymond Buckland, autor knihy Buckland’s Complete Book of Witchcraft

Máte-li čarodějnické začátky již za sebou, tato kniha vám pomůže posunout vaše magické praktiky na vyšší úroveň. Je rozdělena do tří částí: první se zabývá teorií čarodějnictví, druhá čarodějnickými praktikami a ve třetí najdete přísady a receptury olejů a kadidel.

Teoretická část se zabývá celou řadou témat, mezi něž patří smysl a poslání magie, sebepoznání, různé formy manifestačních praktik, meditace, změněné stavy vě-domí a možnosti spojení s přírodním světem. Najdete zde výklad hermetických zákonů, informace o planetách a hvězdách, o tom, jak hmota, energie a myšlení in-teragují v rámci vesmíru a jak lze tyto znalosti využít v čarodějnické praxi.

Praktická část zahrnuje konkrétní techniky a kouzla ochranné a obranné magie, léčebné a posilující techniky, rozvoj mimosmyslových schopností, věštění a samozřejmě kouzla přitahující lásku a peníze. Přiblíží vám i méně používané postupy, například vysílání éterických úponků, vytváření „nočního služebníka“ či magii počasí, která je často považována za tabu.

Půvab všech těchto poznatků spočívá v tom, že jakmile si je vezmete k srdci, stane se i to nejjednodušší kouzlo pokročilejší technikou, neboť váš přistup k čarodějnické magii se prohloubí a vaše práce bude komplexnější a bohatší.

Michael Furie je autorem několika knih, mezi něž patří i bestsellery Spellcasting for Beginners a Supermarket Magic. Pochází ze severní Kalifornie a čarodějnictví a kultu wicca se věnuje více než dvacet let. Praktikuje podle irské tradice a je knězem bohyně Cailleach. Více informací najdete na webových stránkách www.michaelfurie.com.

Autor Michael Furie
Jazyk český
Rok vydania 2022

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Sklad 12794-14401 2

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle vybavenie objednávky

Overený zákazník,

Veľmi oceňujem osobitný prístup ku zákazníkovi, určite objednám znovu

Overený zákazník,

Krasne sviečky

Overený zákazník,