AKTUALITY

ZĽAVA 45% na tromlované POLODRAHOKAMY platí do konca apríla 2024!!!

 

Pozrite si naše nové AMETYSTY.

Najnovšie meditatívne a vykladacie Karty vodních chrámů  .
 
Pozrite si krátke videá zaujímavých kariet a kníh na YOUTUBE - videá
 

Aktuality z kamennej predajne, lunárny kalendár a iné informácie sledujte na FB stránke  TARA - poklady pre dušu  heart

alebo na TG kanáli Stíšenie.heart

 

Predajňa

TARA Ezoterika s.r.o.
Konventná 19
811 03 Bratislava
IČO: 47 446 081
DIČ: 2023905631
IČ DPH: SK2023905631

Otváracie hodiny predajne

  • Pondelok - Piatok: 10:00 - 18:00
  • Sobota: 9:00 - 13:00
  • Nedeľa: zatvorené
Mapa

Doprava k nám:

zastávka Hodžovo námestie

  • Autobusy: č.: 83, 84, 93, 147 a 184
  • Trolejbusy: č.: 203, 207, 208 a 212
ZĽAVNENÉ produkty

Heureka

Recenzie od našich zákazníkov:

Heureka.sk - overené hodnotenie obchodu Tara Ezoterika

Ájurvédské léčení - Psychosomatická medicína (David Frawley)

Novinka

Anotácia Ajurvédske liečenie prináša Ajurvédske terapeutické postupy pre bežné choroby, zahŕňajúce viac ako osemdesiat rôznych zdravotných problémov od bežného nachladnutia až po rakovinu. Ponúka širokú paletu liečebných metód z oblastí stravy, bylín, olejov, drahokamov, mantier a meditácie. Kniha vás tiež zoznámi s vhodnými praktikami životného štýlu a každodennými zdravotnými zohľadnením vášho jedinečného psychosomatického typu nielen čo sa týka liečby, ale aj prevencie chorôb. Táto výnimočná kniha predstavuje kompletný manuál Ajurvédske zdravotnej starostlivosti, ktorý ponúka modernému čitateľovi múdrosť tohto starodávneho systému psychosomatickej medicíny vzhľadom na špeciálne zdravotné problémy dnešnej doby. V češtine. Rok vydania 2021.Brožovaná. Počet strán 422.

Predaj skončil
Anotácia
Ájurvédské léčení přináší ájurvédské terapeutické postupy pro běžné nemoci, zahrnující více než osmdesát různých zdravotních problémů od běžného nachlazení až po rakovinu. Nabízí širokou paletu léčebných metod z oblastí stravy, bylin, olejů, drahokamů, manter a meditace. Kniha vás rovněž seznámí s vhodnými praktikami životního stylu a každodenními zdravotními zohledněními vašeho jedinečného psychosomatického typu nejen co se týče léčby, ale i prevence nemocí. Tato výjimečná kniha představuje kompletní manuál ájurvédské zdravotní péče, jenž nabízí modernímu čtenáři moudrost tohoto starodávného systému psychosomatické medicíny s ohledem na zvláštní zdravotní problémy dnešní doby. Současné vydání je rozšířenou verzí původního vydání z roku 1989, obsahující dodatečné nemoci a nové terapeu¬tické postupy. Dr. David Frawley (pandit Vámadéva Šástrí) je védský učitel a pedagog, autor více než čtyřiceti knih v několika védských a jogistických oborech, vycházejících v posledních třiceti letech po celém světě. Mezi jeho nejznámější tituly se řadí Jóga pro váš typ, Ájurvédské léčení, Jóga a ájurvéda, Ájurvédská psychosomatická terapie a Rostliny v ájurvédě. Kromě toho je zakladatelem a ředitelem American Institute of Vedic Studies (www.vedanet.com), který nabízí internetové kurzy a publikace o ájurvédě, józe, védántě, mantře a meditaci i védské astrologii.
Současně se podílí na důležitém výzkumu starodávných védských písemností jako proslulý novodobý propagátor hinduismu a sanátana dharmy. Jeho práce je vysoce ceněná nejen v tradičních indických kruzích, ale těší se značnému vlivu také na Západě, kde je Dr. Frawley činný v mnoha védských a jogistických školách, ášramech a asociacích.
Autor David Frawley
Jazyk čeština
Rok vydania 2021

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Sklad 12408-14025 1
Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle dodanie, tovar zodpovedá popisu

Overený zákazník,

Rychlost,presnost,spolahlivost

Overený zákazník,

Rýchle vybavenie objednávky

Overený zákazník,