AKTUALITY
Najnovšie meditatívne a vykladacie Karty vodních chrámů  .
 
Pozrite si krátke videá zaujímavých kariet a kníh na YOUTUBE - videá
 

Aktuality z kamennej predajne, lunárny kalendár a iné informácie sledujte na FB stránke  TARA - poklady pre dušu  heart

alebo na TG kanáli Stíšenie.heart

 

Predajňa

TARA Ezoterika s.r.o.
Konventná 19
811 03 Bratislava
IČO: 47 446 081
DIČ: 2023905631
IČ DPH: SK2023905631

Otváracie hodiny predajne

  • Pondelok - Piatok: 10:00 - 18:00
  • Sobota: 9:00 - 13:00
  • Nedeľa: zatvorené
Mapa

Doprava k nám:

zastávka Hodžovo námestie

  • Autobusy: č.: 83, 84, 93, 147 a 184
  • Trolejbusy: č.: 203, 207, 208 a 212
ZĽAVNENÉ produkty

Heureka

Recenzie od našich zákazníkov:

Heureka.sk - overené hodnotenie obchodu Tara Ezoterika

Orgonit Sakkara Delfíny

Predaj skončil

Orgonit v podobe pyramídy - sakkary prevažne tmavomodrej farby s delfínmi na vrchole. Rozmery: 11 x 3,7 cm. Orgonit patrí k predmetom s harmonizačnými a ozdravujúcimi vlastnosťami. Vďaka jeho vlneniu sa cítime lepšie, pokojnejšie, zdravšie, vitálnejšie. Napráva taktiež negatívne pôsobenie elektrosmogu z mobilov,počítačov a pod.

Pozitívne pôsobí na naše zdravie, duševnú pohodu a vzťahy. Sila orgonitu závisí predosvšetkým od jeho veľkosti a následne od zloženia a symboliky.

Delfíny sú symbolom partnerstva, lásky, harmónie a mieru, inteligencie, radosti a hravosti, vnútornej sily, ochrany, spolupráce, dokonalosti, jemnosti...je vhodné umiestniť ich do rohu partnerstva /juhozápadný kút obydlia/

Materiál: polyest. živica s mosadznými kovovými šponami, so zliatinou hliníku a medi a medenými šponami...v transparentnej vrchnej časti uložený pár delfínov s ruženinovej drti, uprostred orgonitu vložený úlomky krištáľu a šungitu.

Ruženín /ružový kremeň/ je prírodný kameň nepodmienenej lásky a nekonečného mieru, je dôležitý pre srdcovú čakru. Posiluje empatiu a citlivosť. Je to najlepší liečiteľ citov. Výborne poslúži pri traumách, alebo krízach, uľavuje od smútku. Ružový kremeň nás učí aj ako milovať samého seba, vedie nás k odpusteniu a k dôvere v seba, vdýchne nám novú chuť do života.

Krištáľ /kremeň/ je najúčinnejší liečivý polodrahokam vďaka svojej špirálovej krištalickej forme. Pohlcuje, ukladá, uvolňuje a reguluje energiu. Takisto ju dokáže odblokovávať. Chráni pred radiáciou. Na duchovnej úrovni zvyšuje kremeň energiu na najvyššiu možnú mieru. Zvyšuje duševné schopnosti a pomáha naladiť sa na poslanie duše. Na mentálnej úrovni napomáha sústredeniu. 

Šungit /polyminerálna uhlíková hornina/ má silné ochranné schopnosti proti žiareniu, je to jedinečný minerál, ktorému sa žiadny iný nepodobá ani svojími liečivými vlastnosťami, ani rozmanitosťou svojich schopností.

Okruh pôsobenia cca - 4 m. Vhodný kamkoľvek do priestoru (pracovný stôl, parapet, nočný stolík, pod posteľ, resp. 1 meter od zdroja negatívneho žiarenia.)

Prítomný polodrahokam -
Hmotnosť 365 g.
Rozmery 11 x 3,7 cm.

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle vybavenie objednávky

Overený zákazník,

Veľmi oceňujem osobitný prístup ku zákazníkovi, určite objednám znovu

Overený zákazník,

Krasne sviečky

Overený zákazník,