AKTUALITY

ZĽAVA 45% na tromlované POLODRAHOKAMY platí do konca apríla 2024!!!

 

Pozrite si naše nové AMETYSTY.

Najnovšie meditatívne a vykladacie Karty vodních chrámů  .
 
Pozrite si krátke videá zaujímavých kariet a kníh na YOUTUBE - videá
 

Aktuality z kamennej predajne, lunárny kalendár a iné informácie sledujte na FB stránke  TARA - poklady pre dušu  heart

alebo na TG kanáli Stíšenie.heart

 

Predajňa

TARA Ezoterika s.r.o.
Konventná 19
811 03 Bratislava
IČO: 47 446 081
DIČ: 2023905631
IČ DPH: SK2023905631

Otváracie hodiny predajne

  • Pondelok - Piatok: 10:00 - 18:00
  • Sobota: 9:00 - 13:00
  • Nedeľa: zatvorené
Mapa

Doprava k nám:

zastávka Hodžovo námestie

  • Autobusy: č.: 83, 84, 93, 147 a 184
  • Trolejbusy: č.: 203, 207, 208 a 212
ZĽAVNENÉ produkty

Heureka

Recenzie od našich zákazníkov:

Heureka.sk - overené hodnotenie obchodu Tara Ezoterika

Kniha radosti (Dalajláma, Desmond Tutu, Douglas Abrams)

Predaj skončil

Jeho Svätosť Dalajláma a arcibiskup Tutu sú spirituálnymi majstrami a významnými duchovnými vodcami dnešnej doby. Sú tiež známi svojím radostným prístupom k životu, a to napriek neľahkému osudu ako svojho vlastného, tak celého národa. Aj keď sú predstaviteľmi dvoch odlišných svetových náboženstiev, spája ich vrelé dlhoročné priateľstvo.

V tejto knihe sa s čitateľmi podelia o to, ako v dnešnej náročnej a chaotickej dobe nájsť trvalé šťastie a každodennú radosť. Čerpajú z hĺbky svojich duchovných filozofií a "teoretické poučky" uvádzajú do praxe. Nečakajte však skostnatenú múdrosť dvoch starých mužov, ale láskyplný a rešpektujúci dialóg plný humoru, ľudskosti a samozrejme radosti. Ako inak kniha radosti vychádza pri príležitosti dalajlamových 80. narodenín.

"Ak sám seba vnímate ako obyčajného človeka, jedného zo siedmich miliárd, nie je dôvod mať pocit, že by ste sa mal správať, ako by ste bol niekto výnimočný. Či už som s kráľovnou alebo kráľom, prezidentom, premiérom či žobrákom, vždy mám na pamäti, že sme všetci rovnakí." Svet okolo nás sa rýchlo premieňa, sme svedkami tragédií celosvetového významu, pohrôm, (nielen) osobných nešťastí, chorôb, smrti - možno vôbec v takom svete, v takej dobe prežívať radostný život a nenechať strasti, aby nás pohltili? Áno, je možné pracovať na tom, aby sme aj v tom zlom vedeli nájsť niečo, čo nás posúva ďalej. Možno cvičiť náš prístup k sebe samým a k ostatným okolo nás.

Kniha radosti sprostredkováva dlhoročné skúsenosti dvoch neuveriteľných mužov, ktorí napriek nepredstaviteľne ťažkým životným skúškam zostávajú veselými, nezbednými, súcitnými, odpúšťajúcim a nestrácajú vieru vo všetky ľudské bytosti. Douglas Abrams majstrovsky prepojil životné príbehy dvoch blízkych priateľov - Jeho Svätosti dalajlámu a arcibiskupa Desmonda Tutua, ich odpovede na otázky týkajúce sa prekážok na ceste k radosti, pokory, humoru, odpustenie, vďačnosti, súcitu, veľkorysosti a mnoho ďalšieho s vedeckými poznatkami, ktoré sa preberanou tematikou zaoberajú.

Kniha sprevádza čitateľa cestou od zamerania na ja, mne, moje k zameraniu na my, nám, naše. Ukazuje nám, ako sa poučiť z utrpenia (či už vlastného alebo utrpenie okolo nás), prípadne ako si uvedomiť, že sme súčasťou veľkého spoločenstva a že v ničom, čo prežívame, nikdy nie sme a nebudeme sami. Nikto z nás nedokáže uniknúť utrpeniu. To však neznamená, že nemôžeme prežívať radosť. Netrápme sa kvôli veciam, ktoré nedokážeme zmeniť. "Ak s tým dá niečo urobiť, aký je dôvod ku skľúčenosti? Ak sa nič robiť nedá, k čomu je byť skľúčený?" Nechajte sa pohltiť múdrosťou dvoch "veselých kôp", ktoré sa vedia zasmiať sami na sebe, urobiť si srandu zo svojho veľkého nosa alebo zo zlej angličtiny a ktoré vám akoby nevdojak otvoria oči, rozosmejú vás aj rozplačú.

Autor Dalajláma, Desmond Tutu, Douglas Abrams
Počet strán 336
Vydavateľ Jota
Väzba pevná s prebalom
Hmotnosť -
EAN 9788075651013
ISBN 978-80-7565-101-3
Rok vydania 2017
Rozmery -
Jazyk česky

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo vybavena a dorucena moja objednavka

Overený zákazník,

Rýchle dodanie, tovar zodpovedá popisu

Overený zákazník,

Rychlost,presnost,spolahlivost

Overený zákazník,