AKTUALITY
Najnovšie meditatívne a vykladacie Karty vodních chrámů  .
 
Pozrite si krátke videá zaujímavých kariet a kníh na YOUTUBE - videá
 

Aktuality z kamennej predajne, lunárny kalendár a iné informácie sledujte na FB stránke  TARA - poklady pre dušu  heart

alebo na TG kanáli Stíšenie.heart

 

Predajňa

TARA Ezoterika s.r.o.
Konventná 19
811 03 Bratislava
IČO: 47 446 081
DIČ: 2023905631
IČ DPH: SK2023905631

Otváracie hodiny predajne

  • Pondelok - Piatok: 10:00 - 18:00
  • Sobota: 9:00 - 13:00
  • Nedeľa: zatvorené
Mapa

Doprava k nám:

zastávka Hodžovo námestie

  • Autobusy: č.: 83, 84, 93, 147 a 184
  • Trolejbusy: č.: 203, 207, 208 a 212
ZĽAVNENÉ produkty

Heureka

Recenzie od našich zákazníkov:

Heureka.sk - overené hodnotenie obchodu Tara Ezoterika

Výpravy do mýtické minulosti (Zecharia Sitchin)

Predaj skončil

Bola Trója obyčajnou básnickú predstavou, skutočným miestom, kde bojovali a umierali hrdinovia, či javiskom, na ktorom pomstychtiví bohovia pohybovali ľudskými osudmi ako šachovými figúrkami? Existovala Atlantída alebo je len alegorickým mýtom antiky? Boli civilizácie Nového sveta v kontakte s kultúrou Starého sveta celé tisícročia pred Kolumbom?

Práve návštevou bájnej Tróji zahajuje Zecharia Sitchin vzrušujúce výpravy do mýtickej minulosti, na ktorých skúma skryté dôkazy o skutočnej minulosti ľudstva, a tým ponúka aj dramatické priehľady do jeho budúcnosti. Vôbec po prvýkrát vo svojich knihách odhaľuje svoje bádateľské postupy a podáva svedectvo o svojich napínavých expedíciách do vzdialených, legendárnych aj málo prístupných miest, ktoré mu priniesli evidentné dôkazy o tom, že staroveké mýty predstavujú záznamy skutočných udalostí, že bohovia dávnych národov boli návštevníkmi z inej planéty a že nie sme v Slnečnej sústave sami.

Skúmanie doviedlo autora tiež k presvedčeniu o pravdivosti Biblie. V pútavom rozprávaní môže čitateľ sprevádzať autora a skupinu jeho nadšených priaznivcov do mayských chrámov na Yucatáne, do podzemia pod Chrámovou horou v Jeruzaleme, do príbytku sumerskej bohyne, na vrcholky potopených ostrovov v Egejskom mori, do tajomných svätýň v Jordánsku, Sýrii či Libanone, do neprístupných múzejných zbierok aj zriedka navštevovaných archeologických lokalít.

Mnohé z destinácií prinášajú pozoruhodné objavy vyvracajúce zavedené vedecké dogmy, odhaľujú osudy provokatívnych artefaktov a odkrývajú stopy po prítomnosti návštevníkov z iného sveta.

Zecharia Sitchin, uznávaný orientalista a znalec sumerských klinopisných textov, autor bestsellerov Schody k nebesiam, Vojny bohov a ľudí, Stratené ríše, Návrat ku genesis či Keď započal čas, sa vo svojej najnovšej knihe s čitateľom delí nielen o svoje rozsiahle znalosti starovekých civilizácií a bezprostrednej skúsenosti často umocňované vzrušenou dikciou očitého svedectva, ale aj o mnoho doteraz nepublikovaných fotografií zo svojho súkromného archívu. Táto pútavá historicko-archeologická exkurzia k počiatkom ľudstva je cestovným sprievodcom pre všetkých, ktorí túžia navštíviť najvýznamnejšie dejiska našej spoločnej minulosti.

Autor Zecharia Sitchin
Počet strán 284
Vydavateľ Fontána
Väzba pevná
Hmotnosť 630 g.
EAN 9788073362386
ISBN 80-7336-238-4
Rok vydania 2005
Rozmery 154 x 210
Jazyk česky

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Sklad 5529-6399 1
Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle vybavenie objednávky

Overený zákazník,

Veľmi oceňujem osobitný prístup ku zákazníkovi, určite objednám znovu

Overený zákazník,

Krasne sviečky

Overený zákazník,