AKTUALITY
Najnovšie meditatívne a vykladacie Karty vodních chrámů  .
 
Pozrite si krátke videá zaujímavých kariet a kníh na YOUTUBE - videá
 

Aktuality z kamennej predajne, lunárny kalendár a iné informácie sledujte na FB stránke  TARA - poklady pre dušu  heart

alebo na TG kanáli Stíšenie.heart

 

Predajňa

TARA Ezoterika s.r.o.
Konventná 19
811 03 Bratislava
IČO: 47 446 081
DIČ: 2023905631
IČ DPH: SK2023905631

Otváracie hodiny predajne

  • Pondelok - Piatok: 10:00 - 18:00
  • Sobota: 9:00 - 13:00
  • Nedeľa: zatvorené
Mapa

Doprava k nám:

zastávka Hodžovo námestie

  • Autobusy: č.: 83, 84, 93, 147 a 184
  • Trolejbusy: č.: 203, 207, 208 a 212
ZĽAVNENÉ produkty

Heureka

Recenzie od našich zákazníkov:

Heureka.sk - overené hodnotenie obchodu Tara Ezoterika

AllatRa (Anastasia Novych)

Predaj skončil

Staré proroctvá na rôznych kontinentoch, v rôznych dobách a v rôznych náboženských systémoch vypovedali o tom, že v dnešnej dobe, v dobe globálnej zmeny epoch, sa objaví kniha, ktorá zmení svet. Bude silná v každom svojom slove a znaku. Vďaka informáciám, ktoré prinesie, ľudia stratia pochybnosti a strach a uvidí pravdu. Staroveké Znalosti budú obnovené z popola, a sila, ktorú nesie, naplní každého, kto s ňou príde do kontaktu.

Kniha AllatRa obsahuje unikátne vedecké poznatky, ktoré moderná veda objaví až v budúcnosti. Avšak, tieto znalosti sú schopné už teraz obrátiť predstavy ľudí o svete a o sebe samých. Táto senzačná kniha odhaľuje umelosť vonkajšieho sveta aj informácie, ktoré vytvárajú hmotu. Je to astrofyzika budúcnosti. Viacúrovňová štruktúra vesmíru, tajomstvo čiernej diery, exkluzívne podrobnosti o elektróne a tajomstvo jeho okamžitého prechodu zo stavu častice do vlnovej podoby; obsahuje jedinečné prvotné vedomosti o viacrozmernej konštrukcii človeka v neviditeľnom svete, o spojení človeka s inými dimenziami ao výnimočných schopnostiach mimo tretej dimenzii. Odpovedá na otázky, k čomu človek potrebuje výkonný mozog a viacúrovňové vedomie, čo je to zmenený stav vedomia a ako prebieha postupné ponorenie sa do neho.

Kniha poskytuje starobylé praktiky pre duchovné sebazdokonaľovanie a spojenie so svojou Dušou, radí, ako rozvinúť šiesty zmysel a kontakt s neviditeľným svetom. Opisuje povahu nadprirodzených schopností (jasnozrivosti, jasnosluchu, čítanie myšlienok, predvídavosti) a dvojakosť ich prejavov aj prečo je tak dôležitá práca na sebe a pochopenie procesov neviditeľného sveta. Kniha AllatRa dáva univerzálny kľúč na dešifrovanie starovekých symbolov, ktoré v sebe uchovávajú Znalosti starodávnych civilizácií a sú zafixované v petroglyfoch z čias paleolitu.

Je bohato ilustrovaná kresbami archeologických artefaktov z rôznych starovekých civilizácií (protoindickej kultúry, tripolskej kultúry, rôznych kultúr starej Európy, Balkánu, Blízkeho Východu, Uralu, kultúr Afriky, Ázie a Severnej a Južnej Ameriky), čo dokazuje prítomnosť rovnakého duchovného poznania v rôznych dobách u rôznych ľudí, ktorí žili na rôznych kontinentoch. Odhaľuje tajomstvo tisícročia, príbehy o znakoch a symboloch, ktoré v masách aktivujú agresiu alebo pocit nádeje pre budúcnosť. Príklady ich využitia kňazmi nájdeme ako v histórii vojenských expanzií na vlajkách a štítoch, tak v súčasnej dobe v náboženských inštitúciách. Dáva možnosť hlbšie pochopiť, ako sa buduje pevný vzťah muža a ženy, manželstvo, aký je význam rodiny, čo je to sexuálna energia a ako ju ovládať, čo je to naozajstná Láska aj čo je dôležité pri výchove detí.

Kniha AllatRa ponúka bezprecedentný model ľudskej spoločnosti, ktorá dokáže fungovať bez politického a kňazského systému. Je to životná encyklopédia prapôvodných Vedomostí o svete, spoločnosti a človeku, fundament pre duchovné prebudenie a radikálnu transformáciu Človeka i celého Ľudstva.

Autor Anastasia Novych
Počet strán 836
Vydavateľ Ibis
Väzba pevná
Hmotnosť 952 g.
EAN 9788090479661
ISBN 978-80-904796-6-1
Rok vydania 2014
Rozmery 133 x 205 x 49
Jazyk česky

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle vybavenie objednávky

Overený zákazník,

Veľmi oceňujem osobitný prístup ku zákazníkovi, určite objednám znovu

Overený zákazník,

Krasne sviečky

Overený zákazník,