AKTUALITY

ZĽAVA 45% na tromlované POLODRAHOKAMY platí do konca apríla 2024!!!

 

Pozrite si naše nové AMETYSTY.

Najnovšie meditatívne a vykladacie Karty vodních chrámů  .
 
Pozrite si krátke videá zaujímavých kariet a kníh na YOUTUBE - videá
 

Aktuality z kamennej predajne, lunárny kalendár a iné informácie sledujte na FB stránke  TARA - poklady pre dušu  heart

alebo na TG kanáli Stíšenie.heart

 

Predajňa

TARA Ezoterika s.r.o.
Konventná 19
811 03 Bratislava
IČO: 47 446 081
DIČ: 2023905631
IČ DPH: SK2023905631

Otváracie hodiny predajne

  • Pondelok - Piatok: 10:00 - 18:00
  • Sobota: 9:00 - 13:00
  • Nedeľa: zatvorené
Mapa

Doprava k nám:

zastávka Hodžovo námestie

  • Autobusy: č.: 83, 84, 93, 147 a 184
  • Trolejbusy: č.: 203, 207, 208 a 212
ZĽAVNENÉ produkty

Heureka

Recenzie od našich zákazníkov:

Heureka.sk - overené hodnotenie obchodu Tara Ezoterika

ČCHI-NEJ-CANG (Mantak Chia)

Novinka

Starý taoistický systém pre detoxikáciu a omladenie vnútorných orgánov: Prináša techniky pre odstránenie prekážok v prúdení energie telom. Obsahuje ilustrované cvičenia pre úľavu od bežných zdravotných ťažkostí, revitalizáciu orgánov, a umožní čitateľom prevziať zodpovednosť za vlastné zdravie a dobrú pohodu.

Predaj skončil

Starý taoistický systém pre detoxikáciu a omladenie vnútorných orgánov: Prináša techniky pre odstránenie prekážok v prúdení energie telom. Obsahuje ilustrované cvičenia pre úľavu od bežných zdravotných ťažkostí, revitalizáciu orgánov, a umožní čitateľom prevziať zodpovednosť za vlastné zdravie a dobrú pohodu.

Zameriava sa na pupočné centrum, kde sa hromadia negatívne emócie, stres a choroby. Taoisti prišli na to, že väčšinu chorôb možno vyliečiť, akonáhle dôjde k uvoľneniu skrytých jedov a negatívnych síl z tela. Vyvinuli umenie čchi-naj-cang na účely recyklácie a transformácie negatívnych energií, ktoré blokujú vnútorné orgány a spôsobujú zauzlenie v bruchu. Čchi-naj-cang uvoľňuje toxíny, zlé emócie a nadmerné teplo alebo teplo, ktoré spôsobujú malfunkciu orgánov. Techniky čchi-naj-cang sa vyvíjali v Ázii v čase, keď bolo k dispozícii len málo lekárov a ľudia museli vedieť, ako sa liečiť sami. Mnohí dnes vykazujú príznaky, ktoré moderná medicína nedokáže liečiť, pretože fyzický pôvod problému nie je ľahké nájsť. Energia negatívnych emócií, stresu a napätia - ktoré sú v dnešnom živote tak bežné - plus následky minulých chorôb sa hromadia v brušným centre, kde spôsobujú energetické blokády a zápchy. Keď k tomu dôjde, všetky životne dôležité funkcie stagnujú a vyvstávajú hŕbu problémov. Vďaka implementácii techník čchi-naj-cang túto stagnáciu odstránite, životne dôležité orgány okolo pupočného centra sa detoxikujú a omladia.

Majster Chia čitateľa učí, ako sa vyhnúť vstrebávaniu negatívnych energií druhých ľudí a prevziať do starostlivosti vlastné zdravie pomocou samoliečebných techník čchi-naj-cang. Predkladá ucelené ilustrované cvičenia, ktorá názorne ukazujú, ako detoxikovať vnútorné orgány a vyčistiť energetické dráhy v celom tele. Zároveň prináša metódy pre vyváženie emócií, zvládanie stresu a pozorovanie tela za účelom rozpoznania, zmiernenia a prevencii chorôb ešte predtým, než začnú predstavovať vážny problém.

Mantak Chia prešiel výcvikom u niekoľkých taoistických majstrov a v roku 1979 založil Systém univerzálneho liečebného Tao. Za svoj život učil a vyškolil desiatky tisíc študentov a inštruktorov z celého sveta. Organizuje každoročné turné po Spojených štátoch, ktorých súčasťou sú workshopy a prednášky. Pôsobí ako riaditeľ výučbových centier Tao Garden Integrative Medicine Health Spa and Resort a Universal Healing Tao v severnom Thajsku a je autorom 33 kníh - medzi tie najznámejšie patrí Tao a liečivá energia, Sexuálna reflexológia v praxi, Taoistický liečebný systém piatich prvkov a bestselery Multiorgazmická žena a Multiorgazmický muž.

Autor Mantak Chia
EAN 9788073365097
ISBN 978-80-7336-509-7
Jazyk česky
Počet strán 250
Rok vydania 2020
Rozmery -
Väzba brožovaná
Vydavateľ Fontána

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle dodanie, tovar zodpovedá popisu

Overený zákazník,

Rychlost,presnost,spolahlivost

Overený zákazník,

Rýchle vybavenie objednávky

Overený zákazník,